verschillen tusen zorg en auto verzekeringen

eel Amerikanen vertrouwen op hun auto’s aan de slag. Geen auto betekent geen werk, geen geld voor de huur of hypotheek, geen eten. Een alleenstaande ouder, worstelend met rekken een leven in de voorsteden met 100.000 mijl op de teller, vermoedelijk blij met de mogelijkheid gegarandeerde lage kosten verzekering zou zorgen voor eventuele reparaties nemen op zijn auto tot op de dag dat 200.000 mijl bereikt of valt uit elkaar, wat het eerste. Vooral als de verzekering is geldig ongeacht het feit dat je ook de olie tussentijds te wijzigen.

Dus waarom niet de auto verzekeringsmaatschappijen het schrijven van dergelijke dekking, hetzij rechtstreeks, hetzij via dealers tweedehands auto? En gezien het belang van betrouwbaar transport, omdat het publiek is niet veeleisend dergelijke dekking? Het antwoord is dat beide bedrijven autoverzekering en het publiek weet dat een dergelijke verzekering niet kan worden geschreven voor een premie de verzekerde zich kan veroorloven, terwijl de verzekeraars om solvabel te blijven en een winst te maken. Als een samenleving, we intuïtief begrijpen dat de kosten in verband met de zorg voor elke behoefte van een oude auto monteur, vooral in de afwezigheid van regelmatig onderhoud, niet verzekerbaar zijn. Toch lijken er dezelfde inzichten over de ziektekostenverzekering te hebben.

Als we trekken uit de emoties van de ziektekostenverzekering, wat zeker moeilijk te doen voor deze auteur, en kijk naar de ziektekostenverzekering vanuit economisch oogpunt, zijn er andere ideeën die de autoverzekering planning, risico-selectie en beoordeling kan verlichten van de ziektekostenverzekering.

Auto verzekering is beschikbaar in twee vormen: Traditionele verzekering is gekocht door uw agent of rechtstreeks van een verzekeringsmaatschappij, en garandeert dat zijn gekocht door autofabrikanten en dealers. Beide zijn van risico-overdracht en het gezamenlijk gebruik van uitrusting en ik zal generiek verwijzen naar zowel als verzekering. Sinds autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid heeft geen equivalent in het gebied van de ziektekostenverzekering, autoverzekering voor de traditionele, onderzoek ik alleen maar een botsing en een verzekering – verzekering voor het voertuig – en niet wettelijke aansprakelijkheid verzekering Civil.

Bumper aan bumper

De volgende zijn enkele algemeen aanvaarde principes van de autoverzekering:

* Drain Onderhoud Bad verzekering. Als er ooit een auto van eigenaar verandert de olie, de functie van de aandrijflijn garantie is niet geldig. In feite niet alleen de olie moet worden veranderd, de verandering moet worden uitgevoerd door een gecertificeerde monteur en gedocumenteerd. Collision verzekering dekt niet de auto reed met opzet over een klif.

* De beste verzekering wordt aangeboden voor nieuwe modellen. Bumper aan bumper garantie wordt alleen aangeboden op nieuwe auto’s. Terwijl de lopende band, de auto’s hebben een laag risicoprofiel en relatief samenhangend, voldoen aan de criteria voor actuariële prijsstelling van verzekering. Daarnaast, autofabrikanten meestal wrap op zijn minst een beetje ‘dekking in de prijs van nieuwe auto’s in om een ​​voortdurende relatie met de eigenaar te bevorderen.

* Beperkte verzekering wordt aangeboden voor oudere modellen auto’s. Steeds meer beperkte verzekering wordt aangeboden voor oudere modellen auto’s. De bumper aan bumper garantie vervalt, de garantie vervalt op het einde van de motor, en de hoeveelheid van de botsing en uitgebreide verzekering gestaag verminderd in overeenstemming met de marktwaarde van de auto.

* Sommige oude auto’s in aanmerking komen voor aanvullende verzekering. Sommige oudere auto’s kunnen in aanmerking komen voor extra dekking, zowel in termen van garanties voor gebruikte auto’s en een verhoogde of aanrijding verzekering voor klassieke auto’s. Maar een dergelijke verzekering wordt aangeboden pas na een zorgvuldige bestudering van de dezelfde auto.

* Geen verzekering wordt aangeboden voor normale slijtage. Ruitenwissers nodig vervangen, remblokken slijten, en de bumpers te krijgen Dings. Deze gebeurtenissen zijn niet verzekerbaar. In de mate dat een dealer van nieuwe auto’s soms om een ​​deel van deze kosten te dekken, we intuïtief begrijpen dat we “betalen voor het” en dat de kosten van de auto verzekering is “echt”.

* Letsels zijn de enige verzekerbaar evenement voor oudere auto’s. Ongevallen zijn over het algemeen verzekerbaar evenementen, zelfs voor de oudste auto’s, op enkele uitzonderingen na-service werkt niet.

* Verzekering niet hersteld alle voertuigen pre-ongeluk conditie. Auto verzekering is beperkt. Als de schade aan de auto op elke leeftijd hoger is dan de waarde van de auto, dan is de verzekeraar betaalt alleen de waarde van de auto. Met uitzondering van de oldtimers, ziektenkostenverzekering 2012 de waarde die wordt toegekend aan auto’s neemt in de tijd. Dus terwijl het ongeval is verzekerbare op elke leeftijd van het voertuig, het bedrag van ongevallenverzekering is in toenemende mate beperkt.

* Verzekering is geprijsd aan risico’s. Verzekering is geprijsd op basis van het risicoprofiel van zowel de auto en de chauffeur. De auto verzekeraar onderzoekt zorgvuldig zowel bij de vaststelling van tarieven.

* Wij betalen voor onze verzekering. En met enkele uitzonderingen, auto verzekering is niet fiscaal aftrekbaar. Als gevolg hiervan, de angst voor hogere verzekeringstarieven als gevolg van verkeersovertredingen en / of ongevallen verandert onze rijgedrag, en we soms onze auto’s kiezen op basis van hun verzekerbaarheid.

Elk van de bovenstaande uitgangspunten wordt ondersteund door de solide actuariële theorie. Hoewel de meeste Amerikanen kunnen niet beschrijven de onderliggende actuariële theorieën, de meeste iedereen begrijpt deze principes van auto-verzekering op een intuïtief niveau. Tuurlijk, auto’s zijn essentieel voor onze manier van leven, geen luide nationale beweging, vergezeld van morele verontwaardiging, om deze principes te veranderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: