zorgverzekeringen land

Verzekering moet worden gekocht om te beschermen tegen een ramp die anders zouden worden financieel verwoestende.”

In eenvoudige termen, verzekeringen kan iemand die lijdt een verlies of een ongeval te worden gecompenseerd voor de gevolgen van hun ongeluk. Het helpt te beschermen tegen de gezondheidsrisico’s van het dagelijks leven, thuis en financiën.

Verzekering in India gestart zonder enige regulering in de negentiende eeuw. Het was een typisch verhaal van een koloniale tijdperk: enkele Britse verzekeraars domineren de markt plaatsen die dienen meestal grote. Na de onafhankelijkheid, nam een ​​bocht te spelen. De verzekering werd genationaliseerd. Eerst werden levensverzekeringen bedrijven genationaliseerd in 1956, en vervolgens de algemene verzekeringsbedrijf werd genationaliseerd in 1972. Het was niet tot 1999 dat de prive-verzekeraars mochten in het verzekeringsbedrijf terug met een maximum van 26% van de buitenlandse holdings.

“De verzekeringssector is enorm en kan erg intimiderend zijn. Insurance is verkocht voor bijna alles wat je maar kunt bedenken. Bepalen wat goed is voor u kan een zeer moeilijke taak.”

Concepten van verzekeringen zijn uitgebreid buiten de dekking van de materiële vaste activa. Nu het risico van verliezen als gevolg van plotselinge veranderingen in wisselkoersen, politieke verstoring, kan nalatigheid en aansprakelijkheid voor schade ook gedekt.

Maar als een persoon die investeert in de verzekeringssector zorgvuldig op zijn eigendom voorafgaand aan elke onverwachte gebeurtenis dan zal hij adequaat worden gecompenseerd voor zijn verlies zodra de omvang van de schade wordt vastgesteld.

De ingang van de State Bank of India met haar voorstel van de bank zekerheid brengt een nieuwe dynamiek in het spel. De collectieve ervaring van andere landen in Azië hebben reeds geliberaliseerde markten en mogen buitenlandse bedrijven om deel te nemen. Als de ervaring van andere landen is een gids, is het domein van de Life Insurance Corporation en General Insurance Corporation niet van plan om op korte termijn verdwijnen.
Het doel van alle verzekering is te vergoeden van de eigenaar tegen de verliezen die voortvloeien uit een verscheidenheid van risico’s, die zijn leven, bezit en business verwacht. Verzekering is voornamelijk uit twee soorten: levensverzekeringen en schadeverzekeringen. goedkoopste zorgverzekering 2012verzekeringen Schade: Fire, Marine en diverse verzekeringen, welke verzekering tegen diefstal of inbraak, borg, verzekering voor de aansprakelijkheid van de werkgever, en de verzekering van motorvoertuigen, vee en gewassen omvat.

LEVENSVERZEKERING IN INDIA

“Levensverzekeringen is de letter van de liefde die ooit zijn geschreven.

Het kalmeert het huilen van een hongerig kind ’s nachts. Het verlicht het hart van een weduwe in de rouw.

En ‘de geruststellende fluisteren in de donkere stille uren van de nacht. “

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: